Wednesday, September 10, 2008

Gulai Ayam Kampung


Mak masak gulai ayam kampung nih, ada nangka benarnya. Tapi tak nampak lak. Had this for lunch hari Merdeka harituh. Mak ajak anak2 dia lagi 2 orang tuh balik Taman Guru lunch, sebab I ada, hahaha... Atas arahan Tn Haji Idris, so semuanya jadi 'Kami Yang Menurut Perintah' laaa. Kuasa veto, kena ikut. Balik kampung pun balik ke sini balik. Ye laa, rasa puasa ni xbalik Seremban dah kot... Kalau balik pun the last few days tuh. Nak mantai kat Somban, tapi omak Pahang nak balik Tepeng. Kot aku balik ni harus Ayah gi carik lomang. Tau nya anak dia nih gila mkn lemang. Hehe... Ni apa kaitan lemang ngan gulai ayam lak nih? Hish!

1 comment:

cHeRyNa PiReS said...

if takde aral...insyaAllah by next week aku sampai rawang...nanti aku sms...ko cakap lemak wat aku jadi lapo lak...hehehe...