Tuesday, January 20, 2009

Syafiyah's Birthday Dinner Party

Panjang ak tajuk? Hahaha...

Semua last minute birthday dia nih. Last minute decide, last minute plans, last minute orders, & kalau dah nama last minute tuh sure la ada kejadian2 pelik berlaku kan? Kami order nasi ayam for 20 org makan, encik di kedai buatkan 20 BUNGKUS nasi ayam! Xkanla akak nak serve kat org dlm polysterine pack kot! Tapir sungguhs! So kalutla ibu n ayah membuka satu2 bungkusan nasi, kuah sup, kicap n sambal ladanya. Ye, even the kicap2 pun dia pack kan mcm nak tapau kat kedai tuh. Sangatla sabarnya, karang marah jadi xsyok birthday party dia. Hehehe...

Yang lain sume buat sendiri je. Simple sahaja...



1 comment:

sheila said...

betullah encik kedai tu buat..20bungkus = 20 org..