Thursday, June 24, 2010

Mee Bandung, Mee Sup, n Azzurri

Mlm ni msk simple je. Xberapa larat, subuh td bangun teruk betul selsema. Pesal ntah. Ingat nak puasa, tp kot dah nak bernafas pun susah, xdapeklaa... Bangun trn bwh mkn ubat, terbukak tv plak. Tertengok bola plak. But pg td nye match ok la lagik, xmenyedihkan mcm mlm ni punya. Huwaaaaaa..... Frust gua! Huh! Azzurri! Apekah!?!
Nway, dinner td masak Mee Sup for the kids (dedua bertambah, alhamdulillah...), n Mee Bandung for me n Mr Hubby. Recycle gmbar lama je, td meong kepala, xleh fokus. Sebbaik menjadi kuahnya (harusla jadi sebab guna perencah MAHARANI tu kan). Promote nih! Haha... Budak2 tu kalau diikutkan sgt suka sup ayam. Kot pagi bihun sup, tgh hari nasik ngan sup ayam, dinner bihun sup jugak pun boleh. Paling best bila diorg ckp, Tq Ibu, masakkan chicken sup for Ami n Adik (obviously Syahmi is the one talking, adik nye yg paham part Tq ibu tu je, tu pun selalu terbalik ckp welocome ibu!). N best tp xbest bila dedua sebok nak dtg kiss n give ibu a hug dengan tgn n mulut xbasuh lagik! Huaaaa, bau sup ayam daaa...
Ni dedua xtido lagi, tgk shaun the sheep. N melayan frustration ibu terhadap world cup tahun ini. Semua yg aku sokong semua kalah! Aku nak sokong Brazil la, biar diorg kalah jugak! Hahaha

2 comments:

sayangsayangibu said...

alahai..
budak comel tu.......

farah said...

jgn la skg brazil nnti dia kalah hahhaha...huhuhhu